Det var soligt och ganska varmt, men blåsigt som vanligt i Höganäs hamn. Hit hade 35 rotarianer letat sig för att ha After Work på Hamnkrogen.
 
 
Det var premiär för After Work i år. Tidigare har det ägt rum liknande gemensamma möten på "Hotellet", men nu var vi istället på Höganäs Hamnkrog där två av klubbarna har sina lunchmöten.
 
Initiativet kom från de tre kvinnliga presidenterna Eija (Höganäs RK), Judith (Höganäs-Kullen RK) samt Eva (Mölle-Arild RK). Ett tag såg det inte ut att bli så många, men det bättrade sig och till slut blev vi 35 medlemmar och gäster. Flest ställde upp från Höganäs Rotaryklubb, men det kom även fem vardera från de andra två klubbarna. 
 
Krögaren Said på Hamnkrogen hade utlovat en chark- och ostbuffé + ett glas vin, öl eller annan dryck för en mycket modest slant. Ingen lär ha blivit besviken! Bordet dignade av godsaker, vinet från Moseldalen var läskande ☺️ och stämningen var på topp. 
 
Många intressanta samtal kunde höras runt borden och efteråt enades alla att det här måste göras om, minst en gång om året. 
 
Här kommer några bilder som kanske förmedlar lite av atmosfären denna kväll!