Cecilia Nilsson från Familjefridsjouren i Höganäs var vår gäst på Luciadagen. Hon fick mottaga både ett gåvobevis på 4 000 kr  och flera säckar fyllda med julklappar till barn på skyddade boenden. 
 
Under de senaste veckorna har Rotarys egen "julgran" suttit vid entrén med uppmaning att köpa en "kula" och därmed ge ett bidrag till Familjefridsjourens viktiga arbete. Idag fick Cecilia Nilsson ta emot en gåva på hela 4 000 kr. Hon fick ta emot ett gåvobevis och sedan berätta om verksamheten, var pengarna går till och vilka utmaningar man möter i vardagen. Våra bidrag som har hållit på sedan 2012 är mycket uppskattade! 
 
Vi hade även vädjat till våra medlemmar att skänka julklappar till barnen på dessa skyddade boenden, precis som vi gjorde förra året. Tack för er enorma generositet! De två stora juklappssäckarna fylldes snabbt upp och det var många paket som inte fick plats. En del hade rensat vinden på gamla leksaker, andra gick till loppan och köpte begagnade men fina leksaker och några kanske hade handlat julgotter till sina paket. Fantastiskt!