__________________________________________

Bara några ord från
PRESIDENTEN

BÄSTA KLUBBMEDLEMMAR!
Julafton 2023
 
Dags för årets sista presidentbrev, som också blir en julhälsning från mig och Malou. Jag vill speciellt tacka alla er medlemmar för ett fantastiskt trevligt år. Efter att nu avverkat halva min presidentperiod kan jag bara känna glädje och stolthet över vår klubb! 
 
Vi lever i en orolig omvärld, med väpnade konflikter, svält och terror.
På hemmaplan möter vi gängkonflikter, ofta med dödlig utgång och politiker oavsett färg som bara vill polarisera istället för att samarbeta. 
 
Det är lätt att misströsta, men kom då ihåg att det också finns många goda krafter både i världen och här hemma. Medmänsklighet och vilja att hjälpa till visar sig inte minst i juletid. Rotary är bra exempel på detta. Som när vi tillsammans köpte näringsrik gröt till undernärds barn i Afrika eller kunde skänka 4ooo kr och massor av julklappar till Familjefridsjouren i Höganäs. Alla insatser vi gjort för flyktingfamiljer från Ukraina skall vi heller inte glömma. Bilden visar två av barnen som kunde köpa julkläder på Loppan tack vare bidrag från vår klubb! Fortsättning följer till våren!
 
 
Jag håller detta sista brev för året kort. Alla har mycket att stå i, men kom ihåg att inte låta stressen förstöra det fina med julen! Ni som lyssnade på Björn Elmlund i onsdags vet vad jag menar! 
 
Jag har två "julklappar" till er. Att titta på direkt eller när ni har tid. 
 
Dels har jag lagt upp ett nytt fotoalbum på hemsidan med bilder från hela detta år. Tänk vad mycket vi har hunnit med och vad kul vi har haft!
 
 
 Sedan får ni alla också en annorlunda och modern nyårshälsning. Jacquie Lawson är en amerikansk tjänst för animerade utskick. Utmärkt att använda när fantasin tryter. 

OBS! Sätt på ljudet på datorn eller läsplattan och ha en trevlig stund: 
 
 
På första mötet nästa år, den 10 januari, får vi träffa Höganäs kommunalråd Peter Schölander. Varmt välkomna då! 
 
SERVICE ABOVE SELF!
 
GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR 
 
/ C-M 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
President
Höganäs Rotaryklubb 2023-2024
cm.hedin@gmail.com - 0708-24 48 10
ClubRunner Mobile